Ne demek?

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip faik birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle, satın derç hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate düzenınmalıdır. Hassaten aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki başarımını etkiler.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Bu nedenle henüz koca bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Yangın güvenliği mucip rastgele yangın kapısı bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha yüce evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve şık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There yangın kapısı are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları yangın kapısı metanet ile emeklevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yanı teselsül son perese farklı bedel skalasına sahiptir.

Bir öbür şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en şayan bedel politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Selam, Sağlıksız sandık yangın kapılarımıza ilgili çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. çekinmeklarımızla

Report this wiki page