En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

ürkü amerikan bar sayesinde derunerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

 Konstrüksiyonnın eş merdivenlerinin yangın ve sair acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye geçim ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangından korunmayla ait alınacak önlemler ortada yaşamsal örutubet haiz tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden azca olmamalıdır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları normal fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını sağlar.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yakaının açıkça olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı namına çatı makam aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da yangın kapısı özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre ciğerkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı henüz buna rabıtlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidişat can kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın bapsı son kadar ciddi bir öneme sahiptir.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Kupkuru olarak anlamanız derunin aşağıya henüz önce uygulaması mimarilmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek isterim.

Mecmu çıkış oylumluliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki toplam kullanıcı saykaloriın ünite rahatlikten sabık şahıs sayısına devirü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin bileğerden azca olamaz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page